ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΜΠΙΤΖΟΣ MD FACS | Πλαστικός Χειρουργός | Χειρουργικές επεμβάσεις
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν | American Board of Plastic Surgery Certified | Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική | Λίφτινγκ,Ρινοπλαστική,Ωτοπλαστική,Αυξητική στήθους,Ανόρθωση στήθους,Λιποαναρρόφηση,Κοιλιοπλαστικη
πλαστικός χειρουργός,αισθητική χειρουργική,Αυξητική στήθους,Ανόρθωση στήθους, αποκατάσταση στήθους,ρινοπλαστική,ωτοπλαστική,λιποαναρρόφηση,κοιλιοπλαστικη,λίφτινγκ,βλεφαροπλαστική,αθηνα πλαστικος,κυπρος πλαστικος,κηφισιά πλαστικός χειρουργός
15641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15641,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Χειρουργικές επεμβάσεις

Ο κύριος Μπίτζος πραγματοποιεί επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής αλλά και σημαντικό αριθμό από πολύπλοκες επεμβάσεις Επανορθωτικής Χειρουργικής.

Αισθητική Χειρουργική

Προτεραιότητες του κου Μπίτζου είναι η ασφάλεια των ασθενών του και τα απολύτως φυσικά αποτελέσματα. Εξειδικεύεται στις ακόλουθες χειρουργικές επεμβάσεις :

 

∝  Λίφτινγκ προσώπου +/- βλεφαροπλαστική

∝  Ρινοπλαστική

∝  Αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους

 

Επίσης εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές κοιλιοπλαστικής, λιποαναρρόφησης, και γυναικομαστίας και τα ενέσιμα Botox και υαλουρονικό οξύ. Χρησιμοποιεί χειρουργικές τεχνικές με βάση τα κριτήρια ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της ιατρικής βασισμένης σε αποδείξεις (evidence-based medicine) και εξατομικεύει τις τεχνικές σε κάθε ασθενή με προσοχή στην λεπτομέρεια.

Επανορθωτική Χειρουργική

Οι πλειονότητα των επανορθωτικών επεμβάσεων που πραγματοποιεί ο κος Μπίτζος αφορούν στην αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή δηλαδή στη δημιουργία νέου μαστού (χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές). Επίσης χειρουργεί περιστατικά αποκατάστασης ελλειμμάτων μετά από εκτομές μεγάλων όγκων που για την κάλυψη τους απαιτούν τη μεταφορά κρημνών (τμημάτων ιστών αποτελούμενα από δέρμα, μύες ή οστά) από κάποιο άλλο μέρος του σώματος. Τέλος ασχολείται με όλες τις επεμβάσεις αφαίρεσης καρκίνων δέρματος στο προσώπο ή στο σώμα και με τις τεχνικές ταυτόχρονης λειτουργικής και αισθητικής επανόρθωσης τους.

Ο κύριος Μπίτζος συνεργάζεται με την Αναισθησιολόγο κυρία Ιωσηφίνα Γιαννακίκου, MD.

Όλα τα ιατρικά υλικά, ενθέματα μαστού, ενέσιμα και άλλα βιο-υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αναγνωρισμένα από τον Αμερικανικό οργανισμό τροφίμων/φαρμάκων/βιο-υλικών FDA.